Ion Sfia a fost ales pentru un nou mandat de viceprimar la Aninoasa

Consilierii locali ai orașului Aninoasa au decis, în prima ședință de lucru de la constituirea noului legislativ local aninosean, să dea curs propunerii făcute de primarul Nicu Dunca în ceea ce privește numele noului viceprimar al orașului, care a fost ales din rândul actualei echipe de consilieri locali.

Astfel, social-democratul Ion Sfia este cel care a întrunit, previzibil de altfel, majoritatea necesară pentru validarea într-un nou mandat de viceprimar al orașului Aninoasa. Ion Sfia este inginer pensionar, a lucrat în cadrul CEH și SNIMVJ, iar în ultimii 4 ani a fost viceprimar al orașului Aninoasa. Activitatea acestuia în administrația locală a fost apreciată de primarul Nicu Dunca, alături de care a făcut echipă și în mandatul precedent la Primăria orașului Aninoasa, motiv pentru care acesta a decis, încă din perioada campaniei electorale, să lanseze propunerea de a lucra în continuare, la conducerea executivă a administrației locale din orașul Aninoasa, cu același viceprimar.

Activitatea de viceprimar a lui Ion Sfia în noul mandat debutează luni, 26.10.2020 odată cu votarea în Consiliul local a hotărârii privind alegerea noului viceprimar.