Pentru a sprijini persoanele vârstnice, Restaurantul ”Number One” din Petrila acceptă plata cu carduri sociale

O masă bună la un restaurant select este, fără îndoială, o plăcere pe care fiecare om își propune să și-o ofere la un moment dat, indiferent de vârstă și de veniturile de care dispune. În acest sens, pentru a veni în sprijinul persoanelor vârstnice din orașul Petrila și din municipiul Petroșani, apreciatul Restaurant ”Number One” din Petrila informează că, începând cu data de 1 Decembrie 2020, va accepta plata cu cardurile sociale Edenred România, emise de autorități pentru sprijinirea persoanelor în vârstă și vulnerabile din punct de vedere social.
Reprezentanții firmei care administrează acest restaurant precizează că plata cu cardul Edenred se face exclusiv în incinta restaurantului, în momentul în care se face și comanda. ”Plătitorul va alege produsele din meniu, iar noi le vom transporta la adresa și la ora stabilită de comun acord. Cu cardurile Edenred se poate achiziționa exclusiv hrană gătită din ingrediente alimentare preparate termic”, se arată într-un comunicat al Restaurantului ”Number One”.
Livrarea meniurilor alimentare comandate și achitat cu carduri sociale se face gratuit, în localitățile Petrila și Petroșani. Pentru zonele limitrofe, respectiv Cimpa, Răscoala, Maleia sau Livezeni se percepe însă o taxă de transport de 10 lei care nu poate fi achitată cu același tip de card.
Valoarea nominală a unui tichet social este de 180 lei/lună. Suma care poate fi cheltuită pe zi este de cel mult 40 lei.