VIDEO| Bărbatul care a trântit la pământ un copil de doar 13 ani, într-un parc de joacă din Hunedoara, rămâne în arest preventiv

Bărbatul care și-a agresat nepotul într-un parc de joacă din Hunedoara, la 7 februarie, rămâne în arest, informează portalul Hunedoara Liberă. Luni, 15 februarie, Tribunalul a respins, ca nefondată, contestația depusă împotriva măsurii de arest preventiv timp de 30 de zile. Potrivit portalului instanțelor din România, decizia este definitivă.

Alexandru Cobzaru a fost reţinut pe 7 februarie, după ce a dat de pământ cu un băiat de 13 ani, într-un parc din Hunedoara. Ulterior, s-a aflat că acesta este nepotul lui.

Echipa de ordine publică trimisă la faţa locului a stabilit că incidentul a avut loc după ce copilul lovit şi fiul agresorului, un băiat de 8 ani, s-au certat.

La scurt timp după cearta celor mici, Cobzaru s-a dus în locul unde se afla băiatul mai mare, l-a ridicat în aer şi apoi l-a trântit de pământ. Ulterior, l-a lovit și pe fiul său de 8 ani.

Copilul de 13 ani a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internat. Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva au decis apoi să-l transfere la un spital din Timișoara.

În urma agresiunii, băiatul a suferit o fractură la cap, în zona occipitală, cu pierdere de conștiență și amnezie retrogradă, au arătat rezultatele investigațiilor efectuate de medicii deveni.

În ce priveşte familia băiatului de 13 ani, va fi luată o decizie după ce se va încheia evaluarea făcută de asistenţii sociali.

Sursa: libertatea.ro