Centrul de vaccinare de la Vulcan se deschide în 23 martie

Primarul municipiului Vulcan, Cristian Merișanu spune că noul centru de vaccinare de la Vulcan a primit toate avizele de funcționare din partea Direcției pentru Sănătate Publică, iar activitatea de coordonare a activității acestuia i-a fost încredințată unuia dintre cei mai apreciați medici de la Spitalul Municipal Vulcan, dr. Remus Cristian Hârșan, medic specialist ATI, coordonatorul Secției CPU de la Spitalul din Vulcan.

”Sunt foarte mulți oameni în vârstă în municipiul Vulcan care nu pot ajunge la centre de vaccinare din alte localități. Din acest motiv, am purtat discuții cu conducerea DSP și am primit acceptul de a amenaja acest nou centru de vaccinare de la Cinematograful din Vulcan. Am vrut să venim în sprijinul locuitorilor din Vulcan și tocmai de aceea am făcut acest demers care mă bucur că s-a concretizat atât de repede, astfel încât încă din zilele următoare să poată începe și la Vulcan activitatea de vaccinare împotriva Covid-19”, a declarat primarul Cristian Merișanu.

Pentru început, la centrul de vaccinare de la Vulcan, pentru cei care se programează la vaccinare, va fi disponibil serul de la Pfizer BioNTech.

Pentru programare cei interesați se pot înscrie pe platforma națională de vaccinare, urmând linkul următor: https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/auth/login

Deja, pe listele de așteptare pentru efectuarea vaccinului la Centrul de vaccinare de la Cinema ”Luceafărul” din Vulcan s-au înscris peste 200 de oameni.