Hotel Rusu din Petroșani se implică în succesul campaniei de vaccinare în Valea Jiului

”Caravana Vaccinării” este proiectul derulat de Complexul hotelier Rusu din municipiul Petroșani prin care reprezentanții acestei companii de renume în industria ospitalității din Valea Jiului doresc să se implice în succesul campaniei de vaccinare, convinși fiind că aceasta este cea mai sigură și cea mai rapidă soluție pentru revenirea la viața de dinainte de pandemie.

Într-o primă etapă, întregul personal al Hotel Rusu din masivul Parâng a decis să se vaccineze, astfel încât turiștii care vin în Parâng să poată în cel mai scurt timp să beneficieze nu doar de toate facilitățile acestui complex turistic, ci și de garanția siguranței sanitare.

Succesul campaniei de vaccinare la care au subscris toți angajații Hotelului Rusu, împreună cu conducerea executivă a firmei, este acum dublat de dorința acestora de a veni în sprijinul tuturor locuitorilor din Valea Jiului care doresc să se vaccineze cu serul de la Pfizer-BioNTech, în cel mai scurt timp posibil. Astfel, Hotel Rusu se oferă să realizeze pentru cei interesați programarea la unul din centrele de vaccinare disponibile în județele Hunedoara, Gorj sau Caraș Severin.

0799018815 este numărul la care cei interesați pot contacta consultantul Hotel Rusu pentru a realiza o programare pentru vaccinare. Reprezentanții Hotel Rusu vom face programarea în platforma națională, iar compania turistică va suporta costurile transportului atât pentru vaccinul inițial, cât și pentru rapel, la centrul de vaccinare și retur. ”Locurile pentru Pfizer sunt limitate in Valea Jiului, tocmai de aceea am decis să ne implicăm în a-i sprijini pe cei care doresc să se vaccineze cât mai repede. Noi ne vom ocupa de toate costurile de transport și programare, inclusiv în județele vecine Gorj și Caras Severin. Transportul va fi asigurat de firme acreditate, iar în plus, pentru vom asigura și apa și sandwich pentru cei toate persoanele înscrise la vaccin prin intermediul acestei campanii. Caravana vaccinării Văii Jiului, acesta este numele acțiunii noastre de suflet și rog și alți oameni de bine din zonă să se alăture, astfel încât să contribuim împreună pentru maximizarea vaccinării și revenirea grabnică la o viață normală”, a declarat Cristian Tamaș, directorul Complexului Turistic ”Hotel Rusu”, inițiator al acestui proiect.

Între timp și autoritățile publice de la Petroșani anunță un maraton de vaccinare, pentru perioada 14-16 mai 2021, după ce dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul Comitetului Național pentru Coordonarea Activităților de Vaccinare împotriva SARS – CoV -2, și-a dat acceptul pentru realizarea acestui program la Petroșani. Acțiunea va avea loc la Sala Polivalentă din Petroșani, unde sunt așteptați toți cei care doresc să se imunizeze, fără să mai fie nevoie de o programare prealabilă pe platforma oficială de vaccinare.

La Petroșani funcționează la această oră încă două centre permanente, la Școala Gimnazială nr. 7 și la Spitalul de Urgență Petroșani, fiecare cu câte două fluxuri de vaccinare, pentru imunizarea cu Pfizer BioNTech, Moderna și Oxford – AstraZeneca.