Copiii, vedetele unei zile speciale la Centrul EGAL al Crucii Roșii din Lupeni

Vremea potrivnică din prima zi a lunii iunie a determinat autoritățile locale de la Lupeni să amâne manifestările programate cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor pentru o altă zi, în care și soarele să fie aliatul dreptului la distracție al copiilor.

Chiar și așa, această zi importantă pentru întreaga comunitate lupeneană nu a trecut fără ca sărbătoriții speciali ai acesteia, copiii, să nu fie felicitați. Spre exemplu, voluntarii Subfilialei de Cruce Roșie din municipiul Lupeni s-au întâlnit cu copiii care vin în mod frecvent la Centru de zi EGAL, acolo unde în cinstea lor a fost organizată o petrecere cu muzică, dans, tort, suc și multă veselie. Alături de reprezentanții Subfilialei locale de Cruce Roșie au fost prezenți la acest eveniment, pentru a-i felicita pe sărbătoriții zilei, câțiva voluntari de top ai aceste organizații active, de la primarul Lucian Resmeriță până la consilierii locali Rodica Câmpean, Ion Pârvulescu, Mihaela Cazacu, Anița Câmpean și consilierul județean Maria Ivăniși ș.a.

”Astăzi, de ziua copiilor ne-am dorit să le oferim o zi plină de bucurie și veselie copiilor de la Centrul de zi EGAL al Crucii Roșii din Lupeni. Cu implicarea voluntarilor și a colaboratorilor de la subfiliala ce Cruce Roșie din municipiul Lupeni am organizat o frumoasă petrecerea de ziua lor. Desigur, ne-am bucurat și ne-am înveselit și noi împreună cu ei, pentru că, până la urmă, în fiecare din noi există un „copil”. Din păcate, vremea ne-a împiedicat să ne bucurăm astăzi împreună cu toți copiii din Lupeni de această zi dedicată lor, dar promit că vom reedita Ziua Copilului, exact așa cum ne-am propus, în curând, în parc, cu toți copiii”, spune Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

La Centrul de zi EGAL, copiii au avut parte, de ziua lor, de o petrecere pe cinste, cu tort și sucuri, cu muzică și dans, dar și cu frumoase cadouri oferite de partenerii de la Farmacia Catena.