Între 11 iunie – 11 iulie, cele mai importante meciuri de fotbal ale anului vin în direct pe terasa food court al centrului comercial Shopping City Deva

Cele mai importante meciuri de fotbal ale anului, așteptate cu emoție de suporteri, se apropie cu pași repezi, iar Shopping City Deva a pregătit cadrul perfect pentru o experiență de vizionare în deplină siguranță. Între 11 iunie – 11 iulie, pasionații de fotbal sunt așteptați pe terasa foud court a centrului comercial Shopping City Deva, unde vor putea urmări în direct cele mai tari meciuri ale anului, pe un ecran de 12 mp. Meciurile vor fi difuzate zilnic, conform programului oficial al competiției sportive, în trei intervale orare: de la orele 16.00, 19.00 și 22.00, iar accesul este gratuit.


Programul complet al difuzării meciurilor de fotbal poate fi consultat pe www.shoppingcitydeva.ro.
Vizionările se vor face în aer liber, în condiții de deplină siguranță, iar vizitatorii se vor putea relaxa alături de prieteni, savurând preparatele favorite de la restaurantele și cafenelele din centrul comercial si se vor bucura de oferte speciale in zona food court.
Shopping City Deva susține evenimentele importante din comunitate și pune la dispoziția vizitatorilor experiențe cât mai plăcute și mai sigure. Mai mult, suporterii vor fi întâmpinați cu surprize, premii și distracție: un mecanism de premiere sub forma unui teren de biliard gigant care se joacă cu mingi de fotbal și cu piciorul și premii instant la cumpărături de minimum 200 de lei pe maximum 3 bonuri fiscale printre care: mingi, tricouri, încălțăminte, șorturi – Decathlon; voucher 20 de lei Salad Box, carduri 50 de lei Takko, tichet valoric 10 lei Shanghai, căști Airwave Mobiup și umbrele Arsis, tricouri (KVL+LC+TO), voucher 20 de lei Hervis, voucher 30 de lei Minier&Posette, voucher 50 de lei Minier&Posette, voucher 10% reducere Noodle Pack, vouchere biliard 1 ora și bowling Play Again, produse Marionnaud, voucher meniu gratuit Cartofisserie, halbă de bere Nobila Casa, căni personalizate Shopping City Deva.
Măsuri sporite de protecție în mall
Shopping City Deva controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială recomandată de autorități pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, centrul comercial garantează distanțarea pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.
Puteți urmări toate evenimentele și campanilie Shopping City Deva pe www.shoppingcitydeva.ro și pe Facebook Shopping City Deva