Restricții de trafic pe strada Republicii din Petrila, între 22-26 iunie 2021

Apa Serv Valea Jiului informează că , în vederea execuţiei lucrărilor de reabilitare a reţelelor de apă care fac parte din proiectul ”Modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată în judetul Hunedoara (Valea Jiului) – 2014-2020” – pentru  contractul de lucrări ” VJ-CL-04 Reabilitarea rețelelor de apă și canalizare Petrila ”, în intervalul 22 – 26.06.2021, între orele 7.30 – 18.00, se va restricționa circulația pe strada Republicii (tronson cuprins între Primăria Petrila și Cap de Linie Lonea). Măsura este necesară deoarece pe acest tronson se vor executa lucrări de refacere a sistemului rutier pe această arteră rutieră.

Reprezentanții companiei de apă menționează că pentru lucrările din cadrul proiectului există, avize, aprobări necesare execuției, inclusiv Management de trafic aprobat de Poliția Petrila.

Apa Serv Valea Jiului își cere scuze abonaților din zonele afectate de aceste lucrări, pentru disconfortul cauzat și informează că aceste investiții vor avea drept rezultat îmbunătățirea calității serviciilor oferite beneficiarilor.