Prima comedie, după pandemie! Văru Săndel, Alin Panc și Cosmin Seleși (re)vin la Petroșani

La Cinematograful ”Șerban Ionescu” din Petroșani va rula prima comedie, după pandemie. ”Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună”, este titlul filmului care anunță, încă de pe acum, să smulgă nu doar zâmbete, ci adevărate hohote de râs. Premiera spumoasei comedii va constitui, de asemenea, un moment de neuitat. Până la această oră, Varu Sãndel, Alin Panc și Cosmin Seleși și-au anunțat prezența la Cinematograful din Petroșani, unde se vor întâlni cu spectatorii.

Echipa comediei promite scene memorabile și multe surprize.

“Tradiții, peisaje pitorești, personaje încântătoare și, mai ales, umor autentic românesc. Toate au fost adunate în a doua producție a filmului „Pup-o, mã! 2 – Mireasa nebună”, o comedie savuroasă ce redã perfect spiritul optimist al românului care are o soluție pentru orice situație si face haz de necaz. În comuna Răchițele se spune că cine te pupă de Ziua Lânii, acela îți va fi partener de viață într-un trai lung și imbleșugat. Mireasa Nebună este povestea a trei frați ciobani care au trecut de mult de vârsta însurătorii și vor cu disperare să pupe o mândră de Ziua Lânii”, spun realizatorii comediei.

”Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună”, în regia Cameliei Popa, este o continuare a deja celebrei pelicule ”Pup-o, mă!”. Comedia de situație ne propune din nou, să râdem din toată inima, în momentul în care îi urmărim pe cei trei ciobani (Alin Panc, Cosmin Seleși și Văru Săndel aka Tică, Bică și Horică), deja trecuți de vârsta însurătorii, cum încearcă să pupe, din nou, de Ziua Lânii. Cu un rol de baci, care pare mai periculos decât cel din primul film, dar totuși, mai îngăduitor, Florin Busuioc aka Zmeu le dă prilejul acestora, de a coborî de la stână în sat. Mireasa este interpretată de Lora, care dă viață personajului Velvet. De aici începe toată povestea…

Premiera de gală va avea loc la Cinema 3D ”Șerban Ionescu” din Petroșani în data de 27 iulie, la ora 19:00. Prețul unui bilet este de 25 de lei,  sumă în care este inclusă și multă bună-dispoziție, pe lângă întâlnirea cu cei trei talentați actori.