”Robotics Walley” by RO 063 WAFY, demonstrații de robotică la Luna Fest 2021 Lupeni

Luna Fest nu este doar despre distracție, ci și despre comunitate. Organizatoii festivalului care va avea loc în 21-22 august 2021 în municipiul Lupeni ne propun ca noaptea să dansăm pe muzica celor mai tari DJ care au trecut prin Valea Jiului, în timp ce ziua este rezervată tehnologiei.

Astfel, o nouă ediție a apreciatului festival de robotică ”Robotics Walley” va avea loc chiar în cadrul festivalului ”Luna Fest”. Evenimentul este organizat în parteneriat cu RO 063 WAGY și este cofinanțat de Fundația Comunitară Timișoara în cadrul Timotion 2020. Cu acest prilej, la Lupeni Luna Fest aduce în zona Robotics a festivalului echipe de robotică din Valea Jiului și din țară, cluburi Code Kids, competiții demonstrative și speakeri care ne vor pune la curent cu noile tehnologii.

”În cadrul zonei de Robotics, vor fi prezenți speakeri relevanți, tineri membri ai echipelor de robotică și participanții la Luna Fest care pot participa la diverse acțiuni, cuprinzând o sesiune de prezentări din partea unor profesioniști relevanți în domeniu și recunoscuți de tinerii de liceu, spectacole și competiție demonstrativă a echipelor invitate și prezentare, la stand, a roboților fiecărei echipe invitate. La eveniment vor participa persoane interesate din cadrul Luna Fest, în special tineri pasionați de acest domeniu sau cei care își doresc să învețe. Prin implementarea acestei zone de Robotics, comunitatea va dezvolta interes față de acest domeniu, va observa beneficiile adoptării noilor trenduri în economie și va aprecia munca și dăruirea elevilor în activități educative non-formale și informale”, spune Andrei Popa, managerul Luna Fest 2021 Lupeni.

Reamintim că în cadrul festivalului Luna Fest, în spațiul special amenajat în Parcul Copiilor de la Bărbăteni (municipiul Lupeni) vor concreta artiști de renume precum DJ Pascal, Paul Damixie, DJ Dark, DJ Shiver, Arias și alții.

Biletele pot fi procurate online, de pe situl oficial al evenimentului www.lunafest.ro sau de pe platforma www.iabilet.ro precum și din magazinele partenere. Organizatorii atrag atenția celor care doresc să participe la acest festival să-și rezerve din timp bilete, deoarece nu se vor vinde bilete în ziua evenimentului, la intrarea în arealul festivalului.