Noi parcări moderne în orașul Uricani amenajate de Primărie

Extinderea și modernizarea locurilor de parcare, îndeosebi de parcări de reședință, reprezintă un proiect continuu al autorităților publice locale din orașul Uricani. Chiar dacă în ultimii ani au fost efectuate numeroase investiții publice în această direcție, primarul orașului Uricani, Dănuț Buhăescu spune că numărul de locuri de parcare amenajate corespunzător, necesare pentru a acoperi întregul parc auto local, este încă departe de a fi unul corespunzător.

Din acest motiv, pe raza orașului Uricani, continuă identificarea de noi locuri de parcare, dar și investițiile necesare pentru modernizarea acestora la parametri ceruți de civilizația urbană din zilele noastre. ”Programul Primăriei orașului Uricani de amenajare a unor noi locuri de parcare și de modernizare a celor existente continuă și pot să informez cetățenii că, în prezent, se află în curs de execuție lucrările de amenajare a unor noi parcări în zona din spatele blocurilor 11 și 11 A de pe strada Grădiniței, în spatele blocurilor C 6 de pe strada Ghiocelului. De asemenea, lucrăm pentru amenajarea unui lot de parcări vizavi de fostul cămin 12 de pe Aleea Brazilor și în zona din spatele blocului C 10 din apropiere”, a declarat primarul Dănuț Buhăescu.

Acesta a mai precizat că termenul de finalizare al acestor lucrări este sfârșitul lunii august, investițiile fiind realizate cu fonduri de la bugetul local al orașului Uricani.