Consiliul Județean Hunedoara se implică în organizarea celui mai important eveniment fotbalistic al toamnei, meciul de fotbal dintre CS Hunedoara și FCSB

În cadrul ședinței de îndată de miercuri, 15 septembrie, consilierii județeni au aprobat cu unanimitate de voturi asocierea dintre Județul Hunedoara, prin Consiliul Județean Hunedoara, și Municipiul Hunedoara, prin Consiliul Local Hunedoara și Clubul Sportiv Hunedoara, în vederea organizării meciului de fotbal dintre echipele CS Hunedoara și FCSB, contând pentru șaisprezecimile Cupei României la fotbal.

Evenimentul fotbalistic va avea loc miercuri, 22 septembrie, de la ora 21.30, și va fi transmis în direct de către televiziunile cu profil sportiv. În aceste condiții, pentru ca meciul să poată fi găzduit pe stadionul Michael Klein din Hunedoara, CS Hunedoara a decis închirierea unei nocturne mobile și a solicitat, în acest sens, sprijinul Primăriei Municipiului Hunedoara și al Consiliului Județean Hunedoara. În baza Acordului de parteneriat, Consiliul Județean Hunedoara a hotărât alocarea a 150.000 lei, ceea ce reprezintă jumătate din suma necesară aducerii nocturnei, cealaltă jumătate urmând a fi suportată de Primăria Municipiului Hunedoara.

„Este o mare bucurie să putem găzdui la Hunedoara acest eveniment de mare interes județean. Fără nocturnă, echipa ar fi fost nevoită să joace la Arad sau la Sibiu, departe de fanii înfocați, care ar fi putut face cu greu deplasarea în aceste condiții de pandemie” a declarat președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor.

De mâine (joi – 16 septembrie) se pun în vânzare biletele la meciul CS Hunedoara – FCSB
Biletele la meciul din 16-imile Cupei României disputat de CS Hunedoara şi FCSB se pun în vânzare începând de mâine (joi – 16 septembrie). Costul unui tichet de acces este de 30 de lei indiferent de zona stadionului preferată de fiecare spectator pentru a urmări meciul. Biletele se vând la casieria Ştrandului din cadrul Complexului Sportiv „Michael Klein”, aflată lângă bazinul de înot, programul acesteia urmând a fi zilnic, de la ora 12.00 la ora 19.00, inclusiv sâmbătă.