Biblioteca județeană ”Ovid Densușianu” deschide ”Atelierul lui Moș Crăciun”

În așteptarea sărbătorilor de sfârșit de an, Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara – Deva pregătește pentru prietenii ei surprize dintre cele mai plăcute.

Una dintre acestea constă și în amenajarea „Atelierului lui Moș Crăciun”, care va fi deschis în perioada 20-22 decembrie 2021. În aceste trei zile, în curtea bibliotecii va fi amenajată o expoziție cu vânzare unde vor fi prezentate obiecte confecționate de elevi ai claselor I-VI de la Colegiul Național „Decebal” din Deva. Vizitatorii vor putea admira și cumpăra obiecte dintre cele mai diverse, în special podoabe de Crăciun, pe care micii elevi le-au creat manual pentru a aduce un pic de bucurie celor care vor trece pragul bibliotecii.

Expoziția, organizată cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara și în parteneriat cu Colegiul Național „Decebal” Deva, va fi accesibilă publicului zilnic între orele 16,00 și 18,00 iar vizitatorii ei sunt așteptați cu mult drag și cu speranța că vor afla, printre creațiile elevilor, obiecte care să le facă plăcere.