Atmosferă de basm la Colegiul Național “Mihai Eminescu”

Astăzi, 22.12.2021, în prag de Sfântă Sărbătoare a Crăciunului, atât noi, învățătorii și profesorii, cât și elevii de la gimnaziu și de la liceu am fost colindați de către corurile celor două școli, introducându-ne astfel pe toți în atmosfera de basm a sărbătorilor de iarnă…

Încet-încet peste povestea albă se așterne mantia zăpezii și a unor amintiri frumoase, amintiri dragi despre ceea ce copiii au realizat, într-un timp scurt și cu mult suflet, proiectul caritabil: “ DAR DIN DAR SE FACE RAIUL”. „Beneficiarii” celor peste 150 de pachete cu dulciuri, fructe, hăinuțe, jucării și produse alimentare de bază donate, precum și „mesagerii” MOȘULUI  au trăit, pentru câteva clipe, magia sărbătorilor care vor urma, unii bucuroși să poată dărui și alții bucuroși să poată primi cadourile pregătite.

Se încheie astfel un timp în care fiecare dintre noi – copii sau „oameni mari” – am devenit un pic mai generoși, un pic mai buni cu cei aflați mai în nevoi decât noi.

Conducerea colegiului nostru, întreg corpul profesoral și elevii celor două școli mulțumesc tuturor care ne-au ajutat să realizăm acest proiect și le adresează acestora urări sincere de LA MULȚI ANI și SĂRBĂTORI FERICITE!