Un milion de facturi trimise greșit vor fi RECALCULATE: Românii nu vor fi debranșați sau puși să plătească penalități. Anunțul premierului

Luni seara, la finalul ședinței coaliției, primul ministru Nicolae Ciucă a anunțat că un milion de facturi emise greșit vor fi recalculate, fără ca românii să fie debranșați sau să plătească penalități.

Toate facturile făcute greșit vor fi refăcute, iar clienții nu vor plăti penalități, precizat premierul. Este vorba despre peste un milion de facturi greșite.

„Din discuțiile pe care le-am avut, cifra a depășit un milion de facturi greșite. Ați văzut că a fost o serie întreagă de acțiuni în teritoriu, vom continua aceste acțiuni și vreau să asigur toată populația că vom lua toate măsurile astfel încât să nu mai avem astfel de greșeli care să sperăm că nu sunt voit făcute, pentru că oamenii nu au de ce să plătească greșelile altora.

În felul acesta, considerăm că ușa Guvernului este cât se poate de deschisă la dispoziția cetățeanului și folosim orice instrument de care dispunem”, a explicat premierul Nicolae Ciucă, luni seara, după prima ședință a coaliției din acest an.

Sursa: digi24.ro