Un șofer a fost filmat în timp ce trăgea mai mulți copii și adolescenți pe sănii, cu microbuzul: Va fi AMENDAT de oamenii legii

Imagini cu un microbuz înmatriculat în Hunedoara, care trage şase sănii pe care se află copii şi adolescenţi, au fost publicate pe internet. Microbuzul merge destul de încet, pe un drum puţin circulat, plin de zăpadă, dar şi de numeroase denivelări. ”Ăştia nu-s sănătoşi la cap”, afirmă o femeie din maşina din care a fost realizată filmarea.

Copiii tractați de microbuz aparțin șoferului și unor prieteni de familie, au declarat surse pentru G4Media. Pe de altă parte, în urma apariției în spațiul public a imaginilor, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au fost demarate verificări imediate, în vederea stabilirii locului în care s-a produs fapta și dispunerii măsurilor legale, au transmis duminică autoritățile.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că evenimentului s-a produs în 5 februarie, în jurul orei 14.00, pe DJ 582E, în apropierea Stațiunii Semenic. Polițiștii au identificat conducătorul autovehiculului, în persoana unui bărbat, de 34 de ani, din județul Hunedoara. Acesta a fost invitat la sediul poliției, urmând a fi sancționat contravențional, pentru nerespectarea regulilor privind remorcarea, cu amendă cuprinsă între 870 și 1.160 de lei.

Sursa – ziarulunirea.ro