Care este cea mai bună volatilitate pentru sloturi?

Indiferent de numărul de sloturi din toate cazinourile din întreaga lume, toate au trei rate de volatilitate diferite. Volatilitatea sloturilor este un factor semnificativ în ceea ce privește probabilitatea de câștig și numărul de plăți în numerar pe care le obțineți pentru fiecare slot.

Pentru a vă ajuta să găsiți cea mai bună volatilitate pentru sloturi, acest articol va examina în profunzime acest lucru. Dacă te-ai gândit vreodată ”vreau sa fac bani urgent”, probabil sloturile nu sunt cea mai bună alegere, dar dacă vrei să te distrezi, cu siguranță vor fi alegerea perfectă.

Ce este volatilitatea la sloturi?

Vedeți adesea sloturi cu volatilitate redusă în cazinouri online care au o secțiune dedicată pentru ele. Alții tind să promoveze plățile incredibile ale sloturilor lor cu volatilitate mare, inclusiv jocurile progresive, dar sunt mai puțin predispuși să divulge rata de volatilitate a acestor titluri.

Anumite cazinouri sunt susceptibile în a-și comercializa sloturile în acest fel deoarece volatilitatea este o măsură a riscului în rândul sloturilor. Gândiți-vă la o masă de ruletă și la pariurile corespunzătoare pe care le puteți face. Negru/roșu și impar/par reprezintă cele mai mici variante posibile de pe masă. Pariurile de ruletă cu volatilitate medie constau în coloane și străzi. Pariurile straight, street, split și row reprezintă cele mai riscante pariuri la ruletă.

După cum se poate observa, pariurile cu volatilitate redusă au cele mai mici plăți posibile, în timp ce cele mai riscante vă pot oferi un randament ridicat pentru o miză mică.

Aparatele de sloturi utilizează același principiu atunci când vine vorba de rata lor de volatilitate. Prin intermediul caracteristicilor de joc și al plății premiilor, toate sloturile fizice și online au o volatilitate care variază în cadrul cazinoului. Șansele tale de a obține un randament favorabil pentru pariul tău depind de raportul risc contra recompensă al unui titlu de slot pe care îl joci.

Sloturile cu volatilitate mare

Când vine vorba de jocuri, sloturile cu volatilitate ridicată sunt prioritare pentru operatori și managerii de cazinouri, deoarece aceste jocuri creează cea mai mare acțiune. De ce și-ar dori comercianții aceste sloturi? Aceste jocuri au golit bankroll-urile jucătorilor din cauza factorilor de risc incredibili. Sunt șanse mari să nu vedeți un randament al pariului dvs. atunci când jucați aceste sloturi.

De ce ar vrea cineva să joace sloturi cu varianță mare? Plățile dintre aceste jocuri pot atinge sume legendare, posibil chiar depășind premiile loteriei naționale din anumite țări. O parte dintre cele mai populare sloturi pot avea jackpoturi care ajung la 10 milioane de dolari din cauza volatilității lor ridicate.

Sloturile cu volatilitate medie

Jocurile de păcănele cu volatilitate medie oferă ce e mai bun deoarece riscul și câștigul se situează în intervalul de mijloc. Vă puteți aștepta la un procent decent de rotiri câștigătoare pe parcursul unei ore de joc. Cu o rată de variație medie, este probabil să obțineți și un randament bun al pariurilor dvs.

Este important să rețineți că există două tipuri de sloturi cu volatilitate medie. Dacă doriți unul care vă permite să câștigați un procent bun de câștiguri cu o plată mică, puteți găsi sloturi cu variație medie-joasă. Sloturile mediu-înalte cresc factorii de risc ai slotului, precum și randamentul pariului tău.

Aproape toate caracteristicile sloturilor sunt disponibile în versiuni cu volatilitate medie. După cum se arată în jocuri precum Chilli Heat de la Pragmatic Play, sloturile cu volatilitate medie sunt bogate în caracteristici și jackpot-uri. În timpul modului de rotiri gratuite, toate simbolurile cu plată mică sunt eliminate pentru a vă asigura că obțineți câștiguri mai mari.

Sloturi cu volatilitate mică

Oamenii nu își asumă riscuri în mod natural, așa că, atunci când li se oferă posibilitatea de a alege, vor alege sloturile cu recompensă mai mică, dar cu risc mai mic. Sloturile cu volatilitate redusă au un factor de risc scăzut, în care este probabil să câștigi majoritatea rotirilor într-o oră de joc. În schimb, este probabil să obțineți un randament scăzut al pariurilor dvs. la fiecare câștig.

Sloturile cu volatilitate scăzută tind să aibă un număr mai redus de caracteristici decât alte titluri. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că toate jocurile cu risc scăzut sunt lipsite de mecanici bonus. Kingdoms Rise: Forbidden Forest sparge norma cu structura neobișnuită a rolelor, cu 576 de moduri de câștig pe linie de plată și cu un număr vast de caracteristici.

Ce să alegi?

Merită să știi care sunt obiectivele tale pentru a găsi volatilitatea corectă a sloturilor. Sloturile cu volatilitate ridicată sunt atât pentru cei care caută senzații tari, cât și pentru cei care caută câștiguri masive, în ciuda probabilității de epuizare completă a bankroll-ului.

Pentru oricine vrea să se bucure de sloturi și să se aștepte la un randament decent, sloturile cu volatilitate medie sunt pentru ei. Este nevoie de ceva timp până când jucătorii își folosesc toți banii pe aceste titluri, având în vedere factorul de risc prezent, ceea ce le face să fie un bun ucigaș de timp pentru orice turist sau vizitator.

Persoanele care vor să evite să își cheltuiască tot bugetul într-un timp scurt se vor bucura de sloturile cu volatilitate scăzută. Un alt motiv pentru a juca acest tip de jocuri este acela de a completa cerințele de pariere, ceea ce presupune să pariezi creditul bonus de mai multe ori pe jocurile calificate în ofertă. Mulțumită sloturilor cu volatilitate redusă, aveți șanse să atingeți suma de pariere necesară fără a folosi prea mult din banii de bonus.