Universitatea din Petroșani reia cursurile fizice pentru toate programele de studiu

Odată cu decizia Guvernului de a ridica starea de alertă sanitară de pe teritoriul României, moment care marchează oficial sfârșitul pandemiei în țara noastră, revenirea la normalitate se instalează în toate sferele de activitate.

Pe acest fond se înscrie și decizia adoptată de Consiliul de Administrație al Universității din Petroșani de a ridica toate restricțiile cu privire la desfășurarea activităților didactice și de a-i readuce în amfiteatre și laboratoare pe studenții de la toate programele de studii, din toți anii universitari.

”Am luat act de decizia ridicării stării de alertă și am stabilit în Consiliul de Administrație al Universității din Petroșani că sunt îndeplinite toate cerințele astfel încât să reluăm activitatea didactică în regim fizic, cu revenirea studenților în amfiteatre și laboratoare. Măsura urmează să intre în vigoare din data de 14 martie 2022, pentru toți studenții noștri, indiferent de anul de studiu sau de programul de studiu pe care-l urmează. Este o decizie pe care și noi, cadrele didactice, dar mai ales studenții noștri o așteaptă de atâta vreme”, a declarat prof.univ.dr.ing. Radu Sorin, rectorul Universității din Petroșani.