Pompieri hunedoreni în topul sportivilor la concursul IGSU de la Brașov

Trei pompieri hunedoreni, care au avut voința de a se pregăti pentru a participa la concursul de cros și atletism organizat de IGSU împreună cu Asociația Sportivă a Pompierilor din Romania, în perioada 16 -18 mai, la Poiana Brașov, s-au întors acasă cu valoroase medalii care le-au adus aprecieri binemeritate din partea colegilor, dar și a comunității hunedorene.

Anul acesta, la competiția pompierilor, cpt. Corina Cucu a obținut locul 1 la proba de săritura în lungime și locul 2 la proba de viteză – 60 m, iar sg. maj. Anicăi Valentin Mihai a obținut locul 3 la proba de cros – 6000 m. Apreciabilă este, de asemenea, și prezența în acest concurs a plt.adj. Călin Daniel Ioan care, chiar dacă nu și-a adjudecat o medalie, demonstrează că, în materie de sport, și pentru pompierii hunedoreni, este la fel de valabil principiul olimpismului modern, enunțat de Pierre de Coubertin: ”Ai învins, continuă! Ai pierdut, continuă!”.

Pentru conducerea IGSU Hunedoara, dar și pentru întreaga echipă a pompierilor hunedoreni, cei trei colegi sunt exemple ale excelenței. ”Poate succesul lor ține mai puțin de calitățile și talentul înnăscute și mai mult de motivația interioară, puterea mentală de a rezista și de a persevera zi de zi până când încep să apară rezultatele. Dar este clar că toți trei sunt pentru noi exemple ale excelenței! Felicitări și succes în a deveni tot mai buni!”, se arată într-un comunicat al IGSU Hunedoara.