Noi lucrări la rețelele de apă din Petroșani și Lupeni aduc restricții în furnizarea serviciului de alimentare cu apă

Locuitorii din mai multe cartiere din localitățile Petroșani și Lupeni vor fi afectați de lucrările programate pentru reparații la rețelele de apă administrate de Apa Serv Valea Jiului, lucrări care vor avea loc marți, 7 iunie 2022.

Potrivit unei informări prezentate de operatorul de apă, marți, 7 iunie 2022 vor fi operate restricții în furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Cartierul Aeroport din municipiul Petroșani (între orele 10,00-14,00) respectiv în Cartierul Braia din municipiul Lupeni (între orele 8,00-18,00).

Rugăm toţi utilizatorii afectaţi de această lucrare să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Echipele de intervenție ale Apa Serv Valea Jiului se vor afla la faţa locului şi vor depune tot efortul pentru ca timpul de remediere al defecţiunilor să fie cât mai scurt.

Biroul de presă al companiei de apă din Valea Jiului menționează că, în anumite zone pot apărea decalaje în privinţa reluării serviciului de alimentare cu apă, în funcţie de realizarea parametrilor de calitate/ presiune ai apei. ”Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare ai apei, vă rugăm să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central, telefon: 0254/543144; 0254/541861; 0354/108203 sau WhatsApp 0766/068152 program permanent”, se mai arată în comunicatul Apa Serv Valea Jiului.