50 de firme hunedorene premiate la Gala „The Voices of Business Awards”

Gala „The Voices of Business Awards”, un eveniment organizat de revista Transilvania Business, o publicație premium dedicată vieții economice din Transilvania și Banat, a adus premii speciale pentru 50 de companii și firme din județul Hunedoara.

Evenimentul a avut loc, zilele trecute, la Deva și face parte dintr-o serie de evenimente derulate la nivelul județelor din cele două regiuni istorice, de către revista Transilvania Business.  Prezent la eveniment, vicepreședintele CJH, Ion Bădin apreciază că ”în aceste vremuri dificile pentru întreaga societate, o astfel de recunoaștere a realizărilor reprezintă un imbold pentru antreprenorii din județul Hunedoara, care încearcă să-și mențină companiile pe piață și să-și dezvolte afacerile”. 

În cadrul galei au fost premiate 50 de firme hunedorene, încadrate pe secțiuni. Astfel pe primele patru locuri în topul firmelor cu capital românesc se află, în ordine: Fares Orăștie, Drupo Călan, Adaconi Deva și Reva Simeria. Primele patru firme cu capital străin premiate sunt: Philips Orăștie, Sews România, Sarmismob și Farmaceutica Remedia, iar firmele cu capital mixt care au obținut cel mai bun punctaj sunt: Borghesi, Ape Minerale Băcâia, Confex Matex și Simausrom Comserv Petrila.

De asemenea, în cadrul Galei „The Voices of Business Awards”, a fost reliefat faptul că zona de business încă se resimte după doi ani de pandemie, iar acum are de suferit din cauza crizei generate de conflictul ruso-ucrainean, dar, ca în orice vremuri de criză, apar și oportunități care pot fi valorificate cu succes de oamenii de afaceri din județul nostru.