Teatrul Național ”Radu Stanca” din Sibiu prezintă avanpremiera spectacolului „Švejk pe front”

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu prezintă, în data de 9 iunie 2022, avanpremiera spectacolului „Švejk pe front”, de Jaroslav Hašek, în regia lui Viorel Rață.

„Švejk pe front” este continuarea aventurilor expuse în „Bravul soldat Švejk”. De data aceasta, soldatul se află pe linia frontului, alături de locotenentul-major Lukas, pe care Švejk, cu naivitatea sa caracteristică, reușește să-l aducă în pragul disperării. Umorul specific celebrelor romane semnate de Jaroslav Hašek este readus pe scenă într-un spectacol dinamic care va pune un zâmbet pe fețele spectatorilor.

Producția este realizată cu sprijinul actriței și regizoarei Mariana Mihu – Plier, iar din distribuție fac parte Viorel Rață și Mihai Coman.

Publicul este așteptat la avanpremiera acestei producții în 9 iunie, la ora 19:00, la Sala Studio, din Sibiu, str. Emil Cioran, nr. 1A. Biletele se pot achiziționa online, pe site-ul www.tnrs.ro, și de la Agenția Teatrală din Sibiu, str. Nicolae Bălcescu nr. 17.

Premiera spectacolului va avea loc în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, în 1 iulie, ora 17:00, la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.