TanGo’thica 2022 revine, în iunie, la Castelul Corvinilor

Inaugurate la ediția 2019, concertele de tango live, cu dansatori pe rondă și în prezența publicului vor avea loc și în 2022, în cadrul festivalului TanGo’thica, găzduit la Castelul Corvinilor de la Hunedoara. Dacă în urmă cu trei ani invitați ai acestui eveniment au fost Trinidad Arfo Orchestra din Kiev, Ucraina, anul acesta vor încânta publicul iubitor al acestui gen de artă, fetele de la Tanguango Quinteto din Belgrad, în concertul lor special conceput pentru Castelul Corvinilor din Hunedoara, 5 for Gothic!

În timpul concertelor, publicul se va putea delecta cu alunecarea dansatorilor pe rondă, admirând ținuta și rochiile elegante ale dansatoarelor, imaginația fiecărui cuplu în dans, totul în decorul spectaculos al Sălii Dietei.

La miezul nopții, show de tango – așa cum rareori le este dat să vadă celor care nu fac parte din lumea incitantă a tangoului argentinian! Vor dansa maeștri de tango din Italia, Neri Piliu & Yanina Quiñones, laureați ai unor multiple competiții internaționale, invitații speciali ai acestei ediții, dar și campionii europeni Raluca Aldea & Kicsi Csongor.

Programul evenimentului este următorul:

Sâmbătă, 18 iunie 2022:

  • 22.00-23.00 Concert – Tanguango Quinteto Beograd
  • 00.00-00.20 Show Neri Piliu & Yanina Quiñones – dansatori argentinieni, rezidenți în Italia

Duminică, 19 iunie 2022:

  • 21.30-22.30 Tanguango Quinteto Beograd
  • 00.00-00.20 Show Raluca Aldea & Kicsi Csongor – România

Contribuția pentru participarea la acest eveniment este de 30 de lei/persoană și se va achita la intrarea în sală, în limita locurilor disponibile. Publicul va avea la dispoziție și bufetul din sală.