Daruri din suflet de copil pentru Secția de neonatologie a Spitalului de Urgență din Petroșani

Zestrea Secției de neonatologie de la Spitalul de Urgență din Petroșani, recent modernizată de administrația unității medicale a sporit odată cu primirea de către personalul medical a unor donații făcute de elevii clasei a VII-a A de la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani.

Aceștia au reușit, în cadrul acțiunilor derulate prin intermediul Clubul IMPACT ”Pride of Petroșani”, cu ajutorul dirigintelui prof. Alina Codrea și al echipei de conducere a unității de învățământ, dar și prin fondurile colectate în urma spectacolului ”Împreună până sus la Lună!” organizat în luna mai, să încropească mai multe cutii cu produse care, într-un final, au sporit zestrea acestei secții a Spitalului de Urgență din Petroșani cu un cântar digital pentru bebeluși, cu termometre digitale, cu diferite creme speciale pentru cei mai mici locuitori ai orașului nostru și multe alte produse specifice activităților din spital.

Proiectul ”Împreună până sus la Lună!” a debutat în luna mai 2022 și a fost finalizat zilele acestea când pachetele cu donații au ajuns la destinatar.

”Pachetele noastre cu bucurie au ajuns la destinație, la secția de neonatologie a Spitalului de Urgență din Petroșani, unde au fost primite, cu multă bucurie, de doamna doctor Buliga și de colectivul minunat de asistente. Ne-au ajutat, extrem de mult, părinții elevilor clasei a VII-a A care au fost prezenți în toate etapele proiectului nostru.  Au muncit și au împachetat trusourile, tinerii minunați ai clasei a VII-a A alături de diriginta lor, profesor Alina Codrea, cei care fac parte atât din Clubul IMPACT Pride of Petroșani. Pentru tot efortul lor, pentru momentele artistice de calitate pregătite cu multă muncă de elevii și profesorii școlii noastre, pentru participarea și generozitatea uriașă a copiilor și părinților, pentru încredere vă spun tuturor: MULȚUMESC! Sunteți de IMPACT!”, a declarat prof. Gabriela Ramona Asan, director adjunct al Școlii gimnaziale I.G. Duca Petroșani.