Dorian Popa și Liviu Puștiu, cap de afiș la Zilele Municipiului Lupeni, ediția 2022

Timp de 3 zile, în perioada 15-17 iulie 2022, Parcul de la Bărbăteni din municipiul Lupeni devine scenă artistică pentru invitații ediției din acest an a ”Zilelor Municipiului Lupeni”. Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul local al municipiului Lupeni.

Pe scenă, în programul celor trei zile de spectacol vor urca numeroși artiști locali, soliști de muzică ușoară și populară, ansambluri folclorice și grupuri artistice apreciate din Valea Jiului, dar și artiști de top ai show-biz-ului românesc. Cap de afiș la ”Zilele Municipiului Lupeni” sunt, în acest an, Dorina Popa și Liviu Puștiu, dar pe scena de la Lupeni vor mai evolua, de asemenea, artiști cunoscuți precum El Nino, Victorița Lăcătușu, Claudia Ghițulescu, Iliuță de la Jina, Cipri Ciutre și Alecsia Ilieș.

Toate spectacolele vor începe de la ora 18,00.

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, invită cetățenii din această localitate, dar și pe toți cei care vor să se petreacă împreună la ”Zilele municipiului Lupeni”, să participe la aceste spectacole, oferite gratuit de administrația locală. De asemenea, pe tot parcursul celor trei zile, în Parcul de la Bărbăteni vor fi amenajate terase, iar comercianți și meșteșugari își vor prezenta, spre vânzare, produsele. De asemenea, pentru cei mici dar și pentru toți cei care vor să se distreze, în perioada evenimentului, la Lupeni va fi amenajat un parc de distracții.