Hunedoreanca Petrina Pivniceru, dublă medaliată la Campionatul Balcanic de Atletism de Juniori din Denizli -Turcia

Hunedoreanca Petrina Pivniceru este dublă medaliată la Campionatul Balcanic de Atletism de Juniori din Denizli -Turcia. Aceasta a câștigat titlul de Campioană Balcanică cu echipa României la ștafetă 4 x 100 m – 45.70.

De asemenea a obținut și medalia de bronz în proba de 200 m – 25.18 iar la 100 m a ocupat un onorant loc VI cu timpul 12.25. Petrina este și o elevă silitoare, concomitent cu performanța sportivă, ea reușind să performeze și la învățătură, fapt confirmat de rezultatele foarte obținute inclusiv la Bacalaureat, unde aceasta a obținut nota 10 la proba de Fizică.

Alături de Petrina Pivniceru, din lotul național al României, prezent la Campionatul Balcanic de Atletism de Juniori din Denizli -Turcia a mai făcut parte și sportivul hunedorean Pop Adelin. Acesta a alergat 800 m în 1.52.66 obținând locul IV, concurând cu sportivi mai mari ca vârstă, a făcut o cursă foarte bună fiind foarte aproape de recordul personal care este 1.52.57!

Cei 2 sportivi legitimați la Clubul Sportiv Școlar Hunedoara sunt antrenați de profesorii Ștefan Beregszaszy și Florin Bucur.

Felicitări!