Noi drumuri vicinale aslaftate, în premieră, la Uricani

La Uricani continuă și în acest an lucrările de asfaltare ale unor drumuri vicinale, investiții derulate de administrația publică locală care aduc civilizația urbană în zonele rurale ale localității.

Primarul orașului Uricani, Dănuț Buhăescu spune că, zilele trecute, au fost efectuate lucrări de asfaltare pe străzile  Todești din Câmpu lui Neag și pe strada Chei din zona rurală Sterminos a localității. ”Sunt alte două străzi importante din zona rurală a orașului Uricani, care erau până acum ulițe de pământ și unde, prin executarea acestor lucrări de investiții, Primăria orașului Uricani aduce în premieră asfalt pe aceste străzi vicinale. Cred că aceste investiții sunt absolut necesare și dorința mea este ca, în funcție desigur și de fondurile pe care le vom putea atrage pe diferite programe de finanțare de acest fel, să reușim într-un termen de timp cât mai scurt cu putință să asfaltăm toate drumurile de pământ de pe raza orașului Uricani. Sigur că aceasta nu este o misiune ușoară, deoarece orașul Uricani are în componența sa mai multe localități rurale cu astfel de străzi vicinale care deservesc gospodării, unele aflate în zone izolate, dar eu sunt convins că într-un timp rezonabil, vom atinge și acest obiectiv, astfel încât civilizația urbană să pătrundă în toate colțurile orașului nostru, acolo unde există gospodării ale oamenilor”, apreciază Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.

Modernizarea infrastrcuturii rutiere din orașul Uricani vizează, în același timp, și continuarea lucrărilor de asfaltare al străzilor, aleilor și parcărilor din zona centrală a orașului Uricani, acolo unde este cazul. Spre exemplu, de curând, după cum informează primarul Dănuț Buhăescu, au fost efectuate lucrări de realizare a terasamentelor, montare a bordurilor și turnarea de covoare asfaltice în zona Bucura 2, pe Aleea Brazilor, inclusiv la realizarea de parcări noi in zona blocurilor 87, 66 și 81. De asemenea, s-a modernizat aleea de legătura din spatele blocului 87 Brazilor cu drumul din Valomir .

Potrivit reprezentanților administrației publice locale din orașul Uricani, investițiile vor continua anul acesta si la alte drumuri și parcări din orasul Uricani.