Avantajele jocului la mesele de ruletă live

Trăim cele mai prospere vremuri din evoluția noastră, iar tehnologia joacă un rol important în toată activitatea cotidiană. În decursul ultimelor zeci de ani, omenirea a reușit digitalizarea tuturor industriilor și inclusiv cea a divertismentului.

Acum avem la dispoziție numeroase unelte prin care ne putem relaxa și petrece timpul liber, dincolo de clasicele plimbări în aer liber, mersul la spectacole și concerte etc. Inclusiv industria cazinourilor a evoluat de la clasicele jocuri și săli de cabaret la platforme digitale și o varietate impresionantă de jocuri de cazinouri. Astăzi, jucătorii au o gamă destul de mare de opțiuni de jocuri. Dar, din păcate, este ușor să fii prins în confuzia dintre jocurile live de cazinou, cazinourile blockchain, cazinourile online și opțiunile de cazinou terestru.

Fiecare ramură are propriile avantaje și dezavantaje, atrăgând milioane de jucători. Cu siguranță încă mai sunt foarte mulți pasionați care aleg cazinourile clasice pentru atmosferă și condiții de joc. Însă cazinourile online au revoluționat industria de gambling, care crește de la an la an tot mai mult.

Printre cele mai populare jocuri, încă din cele mai vechi timpuri, avem ruleta. De la prima apariție atestată în secolul al XVIII-lea, ruleta a crescut repede în clasamentul preferințelor jucătorilor de cazinou. Însă a crescut și mai mult în popularitatea odată cu dezvoltarea internetului și apariția primelor cazinouri online.

Ruleta are la bază o strategie de joc destul de simplă. Există o roată care se învârte, un dealer, o minge și voi ca jucători. Tot ce trebuie să faceți este să ghiciți în ce loc numerotat/colorat se va opri mingea. Dealerul aruncă mingea în sensul opus învârtirii roții, iar aceasta va cădea într-unul dintre locurile numerotate de pe roată. Voi aveți șansa de a paria pe ce loc va ateriza mingea. Dar pentru a înțelge mai bine, află despre jocul de ruletă.

În mediul online, ruleta se joacă după aceleași reguli, însă tehnologia a facilitat evoluția și dezvoltarea altor variante. În mod normal, Ruleta are două variante majore: Ruleta Europeană și Ruleta Americană.

La fel ca la majoritatea celorlalte jocuri de cazinou, jucătorii de ruletă trebuie să respecte limitele minime și maxime de pariere ale mesei de ruletă. Totodată, jucătorii trebuie să știe modurile de pariere și este recomandat chiar să cunoască și o serie de strategii pentru a-și optimiza șansele de câștig.

Există numeroase moduri de a paria la ruletă. Puteți opta să pariați pe un singur număr sau pe diferite grupuri de numere. Există numeroase combinații de pariuri cu diferite cote de câștig și plăți pe care le puteți încerca. Opțiunile de pariuri la ruletă sunt împărțite în două. Puteți plasa un pariu intern sau un pariu extern. Dacă vă uitați la masa de ruletă, veți descoperi că o mare parte a mesei are numere 0-36, iar părțile rămase îți permit să pariezi pe grupuri de numere precum impar/par, roșu/negru, 1-18/19-36 și multe altele.

Ruleta este unul dintre cele mai distractive jocuri de cazinou. Oricât de interesantă ar fi ruleta, șansele de câștig nu sunt cele mai favorabile la cazinou. Ruleta franceză are cel mai mare procent de plată de 98,65%, urmată de Ruleta Europeană cu 97,30% și Ruleta Americană cu 94,74%. O mare parte din jocul la ruletă se bazează pe noroc, dar există câteva lucruri pe care le poți face pentru a obține un avantaj.

Sunt câteva strategii de pariere și de joc care vă ajută să vă optimizați șansele de câștig sa să vă diminuați pierderile. În principiu, jocul de ruletă se poate practica la fel indiferent de mediul de joc. Puteți juca ruleta în cadrul unui cazinou stradal, puteți opta pentru ruleta online live cu dealer real, puteți juca ruleta clasică online cu sistem computerizat în spate.

Ruleta live cu dealer real este practicată în mediul online, dar există mai mulți jucători reali și inclusiv dealerul care se va ocupa de roată. Putem spune că este varianta cea mai apropiată de ruleta clasică din cadrul cazinourilor stradale.

Dealerii sunt  în interiorul unui studio de cazinou echipat cu camere video, difuzoare și mese de ruletă live. Jucătorii observă evoluția jocurilor în direct pe sistemul de difuzare și comunică prin live chat și sisteme de voce. La mesele de ruletă live se simte ca și cum ai vizita un cazinou tradițional de acasă și asta reprezintă un avantaj față de jocurile de cazinou cu ruleta online.

Jocurile de cazinou online sunt în principal confundate cu cazinourile live, deoarece ambele au loc prin intermediul dispozitivelor de internet. Cu toate acestea, principala diferență este că jocurile de cazinou live implică jucători reali, în timp ce jocurile online sunt practicate împotriva unui sistem automat computerizat. De exemplu, un dealer real distribuie cărțile, aruncă bila și învârte roata și aruncă zarurile în cazinourile live, în timp ce un software generator de numere aleatorii își asumă acest rol în cazinourile online.

Ruleta live are avantajul internetului, putând fi accesată din confortul propriului cămin, fără a fi nevoiți să vă deplasați la un cazinou stradal. Totodată, are avantajul unui joc de ruletă clasică, existând interacțiune între jucători, dar și între jucători și dealer. Oferă o experiență asemănătoare ruletelor din cazinourile clasice.

Tehnologia implementată este una de încredere, platformele digitale investind constant în perfectionțarea jocurilor de ruletă live. De asemenea, sistemul este criptat cu cea mai recentă tehnologie cyber-proof pentru a proteja informațiile utilizatorilor și procesele de joc. În plus, funcțiile de chat permit jucătorilor să interacționeze între ei și cu dealerul, la fel ca în cazinourile terestre.

Iar în viitorul apropiat nu este exclus să asistăm la implementarea de noi tehnologii cum ar fi realitatea virtuală și augmentată, ce va oferi jucătorilor experiențe captivante de joc.

Un alt avantaj al cazinourilor online / live și implicit al ruletei practicate în mediul digital constă în faptul că jucătorii nu au nevoie de un cod vestimentar. Ruleta live poate fi accesată din pat, din mașină, din tren sau avion, fără nicio reținere.

Nu este nicio îndoială a faptului că industria cazinourilor online au parcurs un drum lung și inovator. Însă ruleta live tinde să fie la mare căutare pentru experiența complexă oferită jucătorilor.