Ținute de party și de plimbare

Locul în care mergem este la fel de important ca felul în care arătăm. Indiferent de program, este bine să îți adaptezi outfit-ul astfel încât să se potrivească cu mediul în care îți petreci timpul, ceea ce îți va crea și o stare de bine. Pentru a nu intra în panică, ține minte că vei câștiga timp prețios dacă te vei organiza dinainte și nu vei lăsa totul pe ultimul moment. Graba strica treaba, iar tu clar nu vei dori ca ăsta să fie rezultatul.

La party

O mare parte din atmosfera la o petrecere este dată de încrederea în tine și de oamenii care te înconjoară. Poartă-te natural și vei vedea că oamenii gravitează în jurul tău, fără să fii obligată să faci eforturi supraomenești. Evident că, pe lângă asta, este nevoie să intri pe site-ul Fashion Days și să îți comanzi perechea de pantofi care te va purta pe rigul de dans și care îți va pune ținuta în valoare. Alege sandale cu aplicații cu ținte sau strasuri, confecționate din piele naturală sau ecologică. Dacă ești adepta pantofilor, nu îi exclude din căutările tale pe cei cu vârf ascuțit, fără sistem de închidere. În ceea ce privește dimensiunea tocului, ideal ar fi să aibă în jur de 10 cm, pentru a avea stabilitate. Normal că nu ți-ar plăcea să ai dureri mari după aceea sau să fii nevoită să ai o altă pereche de schimb la tine. Asortează-i cu o rochie elegantă, iar dacă optezi pentru una lungă, ai grijă să nu depășească nivelul tocului, pentru a nu te împiedica. Nu uita să îți coafezi părul, să te machiezi și să te asiguri că unghiile tale arată impecabil.

La plimbare

Dacă programul îți permite să te îmbraci comod, dar în același timp să păstrezi și ideea de rochie, nu trebuie să pierzi timp prin aglomerația din magazine deoarece tot pe Fashion Days găsești răspunsul. Variantele tip cămașă, cu bretele sau fără, cu imprimeu sau uni cu siguranță își vor găsi loc în garderoba ta. Partea bună este că majoritatea modelelor pot fi purtate și cu încălțăminte sport, un motiv în plus de bucurie pentru persoanele care au multe drumuri de făcut. Încearcă-i pe cei din material textil sau din piele ecologică dacă vremea este mai capricioasă. Paleta de culori este una bogată și ușor de asortat, care să vină în completarea ținutei tale și, de ce nu, să o pună în valoare. În cazul în care bugetul nu te lasă să faci atât de multe achiziții, nu te da bătută. Adaugă la favorite produsul și mărimea dorită, activează notificările și vei primi informare imediat ce pretul a scăzut. Tot așa afli și câte produse mai sunt pe stoc sau dacă s-a epuizat.