Clubul copiilor Lupeni și-a deschis porțile pentru elevii talentați

Sute de copii din municipiul Lupeni care vor să-și descopere și să-și perecționeze talentul în muzică, artă, sport, tehnică și tehnologie sau informatică vor participa în cursul acestui an școlar la cercurile de educație non-formală de la Clubul copiilor din municipiul Lupeni.

Activitățile organizate aici au fost deschise oficial vineri, 23 septembrie 2022 în prezența copiilor și părinților, dar și a profesorilor coordonatori și a conducerii Clubului Copiilor Valea Jiului. Directorul CCE Valea Jiului, prof. Cosmin Kiss i-a prezentat celor prezenți pe dascălii care se vor ocupa aici de educația non-formală a copiilor care au optat pentru acest lucru. Aceștia sunt:

  • prof. Simona Ionașc – Cercul de Muzică;
  • prof. Alin Apostoiu Buru – Cercul de Machete;
  • prof. Marius Sigmirean – Cercul de Karate;
  • prof. Ilie Solomei, prof. Mihaela Cioc, prof. Andreea Bădău – Cercul de Informatică;
  • prof. Radu Dacian Chința – Cercul de Pictură/Desen.

La eveniment a fost prezent și senatorul Cristian Resmeriță, de data aceasta în calitate de părinte. ”Mă bucur că există astfel de activități vocaționale în municipiul Lupeni, unde copiii noștri pot da frâu liber pasiunilor pe care le au și unde pot începe, în mod voluntarul, drumul spre performanță și poate chiar spre o viitoare carieră profesională, sportivă sau artistică. Am participat la acest eveniment, împreună cu copiii mei, ca părinte și le doresc tuturor copiilor care sau înscris la Cercurile de la Clubul Copiilor Lupeni mult succes în noul an școlar, așa cum și profesorilor de aici le doresc ca munca lor să le fie răsplătită de rezultatele copiilor pe care-i pregătesc cu pasiune și migală”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță.

Copiii care încă nu și-au rezervat un loc la unul sau mai multe din cercurile vocaționale de la Clubul copiilor din Lupeni, încă o mai pot face, înscrierile făcându-se direct la sediul instituției.