Fostul primar al comunei Bănița, Ionel Burlec, revine în PSD

În contextul pregătirilor pentru următoarele alegeri locale și generale din 2024, PSD își consolidează structurile politice în județul Hunedoara, nu doar acolo unde formațiunea politică se bucură deja de încrederea majorității cetățenilor, ci mai ales în localitățile unde există un potențial mare de a câștiga sau, după caz, recâștiga, încrederea alegătorilor.

În acest context se înscriu și demersurile făcute de președintele executiv al Organizației județene a PSD Hunedoara, senatorul Cristian Resmeriță, care s-au cocretizat în aceste zile prin revenirea în cadrul Partidului Social Democrat a fostului primar al comunei Bănița, Ionel Burlec. Acesta a condus comunitatea locală din Bănița de-a lungul mai multor mandate de primar.

Mă bucură faptul că domnul Ionel Burlec, fost primar al Comunei Bănița în mai multe mandate, revine în PSD. Acesta împreună cu președintele Organizației PSD Bănița, domnul Ioan Marc dar și cu întreaga organizație au misiunea de a câștiga alegerile locale în 2024. Eu personal o să fiu alături de Organizația PSD din Bănița, pentru a realiza acest lucru”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță, președinte executiv al PSD Hunedoara.

Ionel Burlec a câștigat primul său mandat de primar al comunei Bănița candidând din partea PSD, partid pe care-l consideră și astăzi ca fiind cea mai bună soluție politică pentru România.Mă bucur că, din punct de vedere politic, am revenit acasă. Mă bucur să fac parte din nou din marea familie a Partidului Social Democrat. PSD a fost mereu partidul care a ținut cu cei mulți și întotdeauna am considerat că este singura soluție pentru România”, a declarat Ionel Burlec.

Revenirea lui Ionel Burlec în PSD este salutată și de liderul organizației PSD din orașul Bănița, fostul viceprimar Ioan Marc. Mă bucur că domnul Ionel Burlec s-a reîntors la partidul cu care a câștigat primul mandat de primar. PSD este partidul care în 1996 ne-a ajutat să reinființăm Comuna Bănița. De aceea si noi avem datoria de a strânge rândurile pentru a munci pentru acest partid si implicit pentru Comuna  Bănita”, spune Ioan Marc, președintele PSD Bănița.

Odată cu revenirea sa în PSD, cel mai probabil Ionel Burlec va fi și candidat al acestui partid pentru funcția de primar al comunei Bănița, la următorul scrutin electoral din 2024.