Supercom anunță o nouă campanie specială de colectare a deșeurilor periculoase

Campania va demara în data de 1 octombrie 2022, mai întâi la Petroșani și Baru Mare, unde în această zi, în intervalul orar 10,00 – 14,00 cetățenii și companiile pot aduce la centrele speciale de colectare amenajate pe raza celor două localități, deșeuri din categoria celor considerate periculoase. În această categorie de deșeuri intră, spre exemplu, ambalajele produselor de igienizare, ambalaje de uleiuri și grăsimi, altele decât cele comestibile, ambalaje care conțin reziduuri de substanțe periculoase sau sunt contaminate cu substanțe periculoase, ambalaje de la vopsele și lacuri, spary-uri, baterii și acumulatori portabili.

Aceste tipuri de deșeuri vor fi colectate la Petroșani și Baru Mare exlusiv în data de 1 octombrie 2022, între orele 10,00-14,00 punctele de colectare fiind în fața Casei de Cultură ”Ion Dulămiță” de la Petroșani, respectiv în zona Balastierei, la Baru Mare.

Campania de colectare a deșeurilor din categoria celor considerate periculoase va continua pe parcursul lunii octombrie și în celelalte localități ale Văii Jiului, programul urmând a fi comunicat în timp util.