Primăria Municipiului Lupeni a reluat programul social ”MASA PE ROȚI”

Primăria Municipiului Lupeni informează că a fost reluat programul social ”MASA PE ROȚI”, un serviciu destinat persoanelor din municipiul Lupeni care fac parte din categoriile vulnerabile, respectiv persoane fără venituri și/sau cu venituri foarte mici, persoane care nu au posibilități de a-și asigura hrana zilnică.

”Am reluat acest program care a mai fost derulat la Lupeni în perioada ianuarie-iunie a acestui an, având în vedere numărul mare de persoane vulnerabile identificate de Direcția de Asistență Socială a Primăriei Municipiului Lupeni, persoane cu vârsta peste 65 de ani care nu au venituri sau care au venituri foarte mici și cărora le asigurăm astfel o masă caldă la prânz, de trei ori pe săptămână, respectiv: lunea, miercurea si vinerea. Programul ,,Masa pe roți” a dovedit că este mare nevoie de acest serviciu în comunitatea noastră iar prin derularea regulată a acestuia s-a observat o reală îmbunătățire a calității vieții persoanelor vârstnice care au beneficiat de el”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Acesta a mai preciza că, din cauza numărului mare de persoane cu situații deosebit de grave, care nu-și pot asigura hrana, numărul beneficiarilor acestui program social a crescut de la 15 la 20 de persoane.

Pentru această nouă etapă de derulare a programului, bugetul disponibil al programului ”Masa pe roți” este de 17.160 de lei și este finanțat integral din bugetul local al municipiului Lupeni.