Atleta Daniela Vasiloancă din Petroșani, pe podium la Campionatul Balcanic de Atletism Masters

O nouă performanță pentru sportul românesc a fost realizată de atleta Daniela Vasiloancă din Petroșani, care a obținut două rezultate foarte bune la Campionatul Balcanic de Atletism Masters, eveniment sportiv ce a avut loc la finalul lunii septembrie, în Grecia, la Salonic, pe pista frumosului stadion Kaftanzoglio.

Sportiva din Valea Jiului a reușit să urce de două ori pe podiumului acestei competiții internaționale, clasându-se pe locul 3 (medalie de bronz) la proba de alergare 400 m plat, respectiv pe locul 1 (medalie de aur), la proba de ștafetă, alături de alte trei reprezentante cu care a forma echipa de ștafetă a României.

Daniela Vasiloancă este antrenorul coordonator al secției de atletism de la CSM Jiul Petroșani și, după cum ne-a declarat, a ținut să dedice aceste noi performanțe obținute la Campionatul Balcanic de Atletism Masters, elevilor săi din Valea Jiului. ”Prin însăși participarea mea la această competiție am dorit să demonstrez că sportul se poate practica cu succes la orice vârstă, dar în același timp am vrut să-i inspir pe elevii mei de la secția de atletism a CSM Jiul Petroșani, cărora încerc să le insuflu spiritul de campioni și dorința de a performa în această frumoasă ramură sportivă”, a declarat atleta Daniela Vasiloancă.

La ediția din acesta an a Campionatul Balcanic de Atletism Masters de la Salonic au participat nu mai puțin de 875 de sportivi din 26 de țări, fapt care relevă cu exactitate valoarea performanețelor înregistrate de sportiva din Valea Jiului, căreia i se cuvin din plin sincere felicitări !