Acțiune de ecologizare a pârtiei de schi B organizată de voluntarii ”Pro-Parâng”

Una din activitățile de tradiție organizate în mod constant de voluntarii Asociației ”Pro-Parâng”din Petroșani constă în susținerea eforturilor administrației Domeniului Schiabil Parâng de a pregăti, în mod corespunzător, pârtiile de schi din stațiunea Parâng pentru un nou sezon al sporturilor de iarnă.

Anul acesta, acțiunea membrilor și voluntarilor Pro Parâng va avea loc, în parteneriat cu Vila Iulian din stațiunea Parâng, sâmbătă, 29 Octombrie. Potrivit președintelui Asociației Pro Parâng, se va organiza o acțiune de amenajare a pârtiei de schi B în Masivul Parâng. ”Vom acționa, pe cât posibil pentru a curăța această apreciată pârtie de schi de pietre, crengi și deșeuri pe tronsonul cuprins între stația intermediară și stație de debarcare a teleschiului care deservește pârtia B. Reușita acțiunii este asigurată de un număr cât mai mare de participanți, pe care-i invităm să vină alături de noi și să fie Pro-Parâng”, a declarat Cazimir Radvanski, președintele Asociației Pro-Parâng.

Acesta recomandă participanților să aibă asupra lor și să utilizeze mănuși de protecție.

Locul de întâlnire al voluntarilor va fi în zona pilonului 17 al telescaunului vechi, unde toți participanții sunt așteptați în jurul orei 10,00. La finalul acțiunii, va avea loc și o sesiune de concluzii, la Vila Iulian.