Aşteaptă zăpada

parangAdministraţia locală de la Petroşani aşteaptă zăpada. Numărul turiştilor din Parâng depinde în mod direct şi de condiţiile de schi din staţiunea montană. Până când iarna nu îşi va intra în drepturi, administratorii domeniului schiabil sunt legaţi de mâini şi de picioare.

“Aşa cum s-a întâmplat în fiecare an, amenajarea pârtiilor va fi făcută de către cei care au în administrare instalaţiile de schi şi de producere a zăpezii artificiale. Noi suntem pregătiţi, aşteptăm să vină frigul şi zăpada, până atunci nu se poate face nimic pentru că zăpada artificială nu poate fi făcută la temperaturi pozitive”,  a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani.

Edilii locali se aşteaptă ca numărul turiştilor să crească având în vedere că în Parâng funcţionează o instalaţie pe cablu nouă şi modernă.

“Cu siguranţă va creşte numărul turitşilor şi asta depinde şi ce se va întâmpla din punctul de vedere al serviciilor turistice pe care  le putem oferi în Parâng”,  a mai subliniat edilul.

În momentul de faţă de administrarea domeniului schiabil din Parâng se ocupă firma Krantz Eurocenter. Mai mult, aceştia sunt şi constructorii domeniului schiabil.



(Următoarea știre) »