Despre noi

Cele mai recente alegeri din România au arătat că românii, fie ei de acasă sau din diaspora au nevoie de încredere. Cer încredere! Încredere în clasa politică, încredere în conducătorii comunităților locale, încredere în justiție, încredere în economie, încredere în presă.

Nu știm dacă putem să le dăm oamenilor încrederea în oamenii politici, în primari și în consilieri, în judecători sau în oamenii de afaceri, dar avem convingerea că le putem reda încrederea în presă, în libertatea presei și în responsabilitatea cuvântului scris. La 30 de ani de la Revoluția română pornim, cu avânt o nouă revoluție, revoluția presei online.

Vă invităm să ne fiți alături, cititori sau redactori deopotrivă. Pentru început, noi, cei care am subscris primii acestui proiect garantăm cu onestitatea noastră, cu profesionalismul nostru, cu obiectivitatea care ne-a consacrat, seriozitatea acestui proiect media.

Echipa Avântul Liber 

PRIMUL BILANT PLASEAZĂ „AVÂNTUL LIBER.RO” PE PRIMUL LOC ÎN PREFERINŢELE MEDIA ALE CITITORILOR DIN VALEA JIULUI

La bilanţul primelor 6 luni de la apariţia pe piaţa media on-line a cotidianului electronic „Avântul liber”, statisticile confirmă faptul că, datorită dumneavoastră, cititorilor care aţi ales să vă luaţi informaţiile locale din această publicaţie on-line, suntem lideri ai presei locale din Valea Jiului.

Nu mai puţin de 270.000 de vizitatori unici au lecturat, în tot acest timp peste un milion de articole publicate pe site. Zilnic „Avântul liber.ro” este vizitat de circa 5000 de cititori (în medie), care citesc, în mod constant articolele noastre. Alţi 1200 de cititori au ales să fie abonaţi ai sitului, solicitând să primească atenţionări la fiecare articol publicat. Iar cifrele sunt într-o constantă şi continuă creştere.

Toate aceste cifre nu demonstrează altceva decât că, prin informare corectă, pertinentă, exactă şi, pe cât posibil, imediată, am câştigat încrederea dumneavoastră. Pentru toate acestea, la ora primului bilanţ, vă mulţumim.

Promitem să rămânem pe aceleaşi coordonate de seriozitate în politica noastră editorială.

ISSN-L 2501-0867