Creditorii CEH se întâlnesc la Petroşani

 

Creditorii Complexului Energetic Hunedoara se întâlnesc, mâine, la Petroşani. Administratorul judiciar a convocat Adunarea Creditorilor astăzi, iar pe ordinea de zi sunt cuprinse trei puncte şi anume desemnare comitetului creditorilor, confirmarea administratorului judiciar şi stabilirea onorariului administratorului judiciar.

ceh

Numai pentru administrarea primei insolvenţe, administratorul judiciar al CEH trebuie să primească un onorariu de 80 de mii de lei. Onorariul administratorului judiciar este de “numai” 20.000 de lei lunar. Şi suma stabilită de instanţă este doar pentru primele patru luni ale acestui an, adică doar pe perioada primei insolvenţe a Complexului Energetic Hunedoara.

“Admite în parte cererea formulată de Casa de Insolvenţă GMC SPRL şi în consecinţă: Dispune achitarea din fondurile debitoarei Societatea Complexul Energetic Hunedoara SA a onorariului administratorului judiciar Casa de Insolvenţă GMC SPRL Craiova, cuvenit acestuia pentru perioada 07.01.2016- 03.05.2016 în sumă totală de 80.000 lei (20.000 lei/lună x 4 luni)”,  se arată în soluţia instanţei de la Tribunalul Hunedoara.

[slideshow_deploy id=’27126′]