Avertismentul lui Crin Antonescu, în ultimul discurs rostit în faţa liberalilor, în mai 2015

Fostul preşedinte PNL, Crin Antonescu, a rostit un ultim discurs, în faţa liberalilor, în mai 2015, în care le-a transmis că partidele, ca şi indivizii, nu pot hotărî cât trăiesc, dar cu siguranţă hotărăsc cum trăiesc, şi experienţa aceasta extraordinară a PNL este determinată de identitatea sa, de cine este şi cum trăieşte pentru România acest partid”. Paradoxal, avertismentul său putea fi luat în considerare de către liberali încă e atunci, dacă ne raportăm la scorul pe care Pnl l-a înregistrat la parlamentare,

”Foarte probabil, este ultima oară când mă adresez unei asemenea adunări liberale. (..) Vă spun în ceas aniversar, cu tot dragul şi respectul şi cu toată inima, partidele, ca şi indivizii, nu pot hotărî cât trăiesc, dar cu siguranţă hotărăsc cum trăiesc, şi experienţa aceasta extraordinară a PNL este şi acum, şi va fi şi în anii următori determinată de identitatea sa, de cine este şi cum trăieşte pentru România acest partid”.

La concertul aniversar dedicat aniversării a 140 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal, care a avut loc la Opera Română, au participat copreşedinţii PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, preşedintele de onoare Mircea Ionescu Quintus, fostul preşedinte Crin Antonescu, preşedintele PSRO Mircea Geoană, parlamentarii liberali din Camera Deputaţilor şi Senat precum şi reprezentanţi ai formaţiunii liberale.

Preşedintele Klaus Iohannis, invitat special la eveniment, a primit premiul I C Brătianu, distincţia fiindu-i oferită de preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus.

Sursa: realitatea.net

[slideshow_deploy id=’19661′]