Crosul începutului de an, duminică în Parcul ”Carol Schreter” din Petroșani

avram-iancu-cursaÎn ciuda frigului de afară, iubitorii mișcării sportive sunt invitați duminică, 8 ianuarie 2017, la Petroșani, unde va avea loc prima ediție a Crosului începutului de an. Evenimentul este organizat de Asociația sportivă Bike & Run (al cărei președinte este temerarul sportiv Avram Iancu) în parteneriat cu Primăria municipiului Petroșani.

”Înscrierea este gratuită și evenimentul nu urmărește performanța sportivă, ci este o acțiune prin care toți locuitorii Petroșaniului (și nu numai) sunt invitați să lupte împotriva sedentarismului. Astfel, absolut toți participanții vor fi declarați CAMPIONI, vor primi câte o diplomă de participare și o cană de ceai fierbinte”, spune Avram Iancu, organizatorul evenimentului.

Crosul începutului de an de la Petroșani va avea loc duminică de la ora 12,00, în Parcul Central ”Carol Schrter”, înscrierile urând a fi efectuate la fața locului,  înainte de începerea competiției. Crosul se va derula pe două trasee, având două lungimi diferite: traseul 1, în lungime de aproape 2 km (constând în efectuarea de 3 ture de alergare în jurul parcului), respectiv traseul 2, în lungime de aproape 4 k (constând în 6 ture de alergare în jurul parcului).

”Vă așteptăm în număr cât mai mare, la o zi de mișcare, voie bună, Zumba demo, socializare. În virtutea noilor începuturi vă dorim succes tuturor”, mai spune inițiatorul acestui eveniment care deschide anul sportiv 2017 la Petroșani, Avram Iancu.

Evenimentul este susținut de Cnipt Petroșani, Crucea Roșie Petroșani, Administrația Piețelor Petroșani, Dani Obleaga Bokwa – Bokwa Education Specialist Trainer și Apres-Ski Parâng.