Purtătorul de cuvânt al Apa Serv ales în funcția de secretar al Comisiei de Relații Publice a Asociației Române a Apelor

predaActivitatea Apa Serv Valea Jiului este apreciată la justa valoare nu doar acasă, ci și în cadrul asociației profesionale a operatorilor de apă și canalizare din România. O reconfirmare a acestui fapt vine chiar astăzi de la Păltiniș (jud. Sibiu), acolo unde se desfășoară prima reuniune a nou înființatei Comisii de Relații cu Clienții din cadrul Asociației Române a Apelor (ARA).

Astfel, reprezentantul delegat al Apa Serv Valea Jiului, Daniel Preda – șef al Biroului de Relații Publice și Consiliere al ASVJ – a fost ales în funcția de secretar al Comisiei de Relații cu Clienții din cadrul Asociației Române a Apelor. Din conducerea noii comisii din cadrul ARA mai fac parte: Thomas Roth – reprezentant al companiei Apă Canal din Sibiu – ales în funcția de președinte, respectiv Ioana Acrivopol – reprezentant al Companiei de Apă din Brașov – desemnată în funcția de vicepreședinte.

Apa Serv deține, în cadrul Asociației Române a Apelor – Comitetul Teritorial Olt-Jiu, și una din funcțiile de vicepreședinte, funcție în care a fost ales, anul trecut, directorul general al ASVJ, Costel Avram.

”Îl felicit pe domnul Preda pentru noua calitate în care a fost ales în cadrul ARA. În același timp, vreau să remarc faptul că, în cadrul acestei importante asociații profesionale care reunește operatorii de servicii publice de alimentare cu apă potabilă și de canalizare din România, activitatea Apa Serv Valea Jiului este una apreciată, fapt care ne onorează și ne obligă să păstrăm ridicată ștacheta serviciilor pe care le oferim abonaților noștri”, a declarat Costel Avram, director general al Apa Serv Valea Jiului.

ara4

 

[slideshow_deploy id=’36591′]



« (Știre anterioară)