Premii pentru colectarea de deșeuri electronice, sâmbătă, la Petrila

deseuSâmbătă, 22 aprilie 2017, între orele 9,00 – 17,00 locuitorii din Petrila au ocazia de a se debarasa corect, rapid și simplu de deșeurile electrice și electrocasnice din gospodărie, în cadrul unei campanii de informare și colectare a deșeurilor electrice și electronice organizată de operatorul local de salubritate, în colaborare cu RoRec România.

În plus, fiecare deșeu predat  poate aduce o recompensă pentru gestul responsabil față de mediu. În acest sens, organizatorii propun o tombolă cu premii, după cum urmează: Cafetieră (2 buc) și Fier de Călcat (2 buc).

Tot ce trebuie să faceți este să duceți deșeurile electronice sau electrocasnice la unul dintre punctele de colectare provizorii amenajate pe perioada acțiunii sau să sunați gratuit la TelVerde 0800 444 800 pentru preluarea fără nici un cost de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție a deșeurilor electrice grele sau voluminoase. Puncte de colectare vor fi amenajare sâmbătă, între orele 9,00 și 17,00: în parcarea Penny;  în parcul Brătianu și la  Mașinile de Colectare care vor circula în cartierele din localitate.

Extragerea premiilor de la tombolă va avea loc în data de 22 aprilie, ora 18,00 la sediul Primăriei orașului Petrila.

Trimite acum la reciclare deșeurile electrice! Este ilegal să le arunci la gunoi sau în locuri neamenajate special pentru colectarea lor!

[slideshow_deploy id=’19661′]