Investiții pentru condiții normale de muncă

Autoritățile locale de la Petrila vin în sprijinul medicilor de familie care își au cabinetele medicale în clădirea Policlinicii. Acoperișul este stricat, aici fiind necesare reparații. În acest sens, medicii au solicitat sprijinul administrației locale de la Petrila, în vederea efectuării lucrărilor.

“Având în vedere cererea (…) înaintată Primăriei orașului Petrila de către reprezentanții cabinetelor medicale ce îșI desfășoară activitatea în cadrul Policlinicii din orașul Petrila, prin care ni se solicită sprijinul în soluționarea de comun accord, în calitate de coproprietari, a problemelor legate de reparația acoperișului la imobilul mai sus menționat, luând în considerare faptul că imobilul situat în strata Tudor Vladimirescu funcționează șapte cabinete medicale, ce oferă zilnic servicii în interesul cetățenilor orașului Petrila, ținând cont de faptul că orașul Petrila este coproprietar al acestui imobil (…), considerăm că se impune demararea lucrărilor de reparații la acoperișul acestui imobil, cu precizarea că fiecărui proprietar îi va reveni o contribuție direct proporțională cu cota sa parte”, arată documentele Primăriei Petrila.

Partea de cofinanțare a administrației locale de la Petrila pentru realizarea lucrărilor este de 5060,17 lei, aferentă unei suprafețe de 201,36 mp și va fi suportată din bugetul local. Medicilor de familie care își desfoară activitatea în cadrul clădirii le revin sume cuprinse între 1210,26 lei și 2488,12 lei, în funcție de suprafață.

[slideshow_deploy id=’20328′]



« (Știre anterioară)