35 de lei pentru revelion

Pensionarii petroșăneni se pregătesc de petrecere. Peste câteva zile, la Petroșani se dă startul petrecerilor organizate de Primăria și Consiliul Local al municipiului Petroșani pentru pensionari.

35 de lei a costat biletul pentru revelion, diferența fiind suportată de autoritățile locale. Peste 1000 de pensionari din municipiul Petroșani și-au ridicat biletele în vederea participării la revelionul organizat special pentru ei de către Primăria și Consiliul Local al municipiului Petroșani. Autoritățile locale organizează, de câțiva ani, revelionul pensionarilor. 35 de lei a fost contribuiția pensionarilor, diferența fiind suportată din bugetul local al municipiului Petroșani.

 

“ Acest eveniment reprezintă o recunoaștere a muncii acestor oameni șI o mică posibilitate de a le oferi un moment în care, printer cei de aceeașI vârstă cu ei, să sărbătorească sfârșitul unui an șI începutul unuia noi. Se are în vedere faptul că multe persoane participante nu au posibilitatea financiară de a participa la evenimente de acest gen organizate de restaurantele din municipiu, fiind cu posibilitățI materiale foarte reduse. Se estimează participarea unui număr estimativ de 1200 persoane. Fiecare persoană participantă va contribui cu suma de 35 de lei din valoarea meniului, iar Primăria municipiului Petroșani va completa prețul meniului. Datorită numărului mare de persoane, evenimentul se va desfășura pe parcursul a mai multor zile, în mai multe restaurante, meniul fiind acerlași”, arată proiectul prin care Consiliul Local al municipiului Petroșani a alocat suma de 77.500 de lei pentru organizarea revelionului pensionarilor șI a revelionului în stradă.

Totodată, Consiliul Local șI Primăria municipiului Petroșani vor organiza șI revelionul în stradă. Acestea sunt doar câteva din activitățile ce vor avea loc în luna decembrie a acestui an, la Petroșani.

[slideshow_deploy id=’13837′]