O bunicuță le-a venit de hac escrocilor

Femeia de 76 de ani, din Hunedoara, i-a amenințat pe escroci că-i dă pe mâna poliției. Unul dintre indivizi vroia să o păgubească cu suma de 2000 de euro, după ce i-a spus că fiica ei a fost implicată într-un teribil accident rutier.

„Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată de către o hunedoreancă cu privire la faptul că, în jurul orei 14:00, mama sa, în vârstă de 76 de ani, a fost contactată pe telefonul fix de o persoană necunoscută, care s-a recomandat a fi „avocat”, și care i-a cerut 2000 de euro, pe motiv că fiica sa ar fi fost implicată într-un accident rutier soldat cu două victime și că persoanele accidentate trebuie transportate de urgenţă la un spital din municipiul Cluj-Napoca.

    Nefiind de acord cu cele solicitate, hunedoreanca i-a spus apelantului că va telefona la poliție pentru a verifica  dacă fiica sa a fost implicată în vreun accident rutier, moment în care convorbirea telefonică s-a întrerupt”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Pensionara și-a sunat fiica și ceea ce bănuia i s-a confirmat. „În urma discuţiei cu aceasta stabilind că cele relatate de apelant nu erau adevărate, motiv pentru care a sesizat Poliţia”, mai spune sursa citată. Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru tentativă la înşelăciune şi efectuează cercetări în vederea identificării  autorilor.

[slideshow_deploy id=’20328′]