Violator căutat de polițiștii din Petroșani

Polițiștii din Petroșani sunt în alertă maximă după ce un recidivist a violat o localnică sub amenințarea cuțitului și apoi a tâlhărit-o. Suspectul abia scăpase din pușcărie unde executase o pedeapsă tot pentru viol.

O femeie de 49 de ani, din Petroșani, a căzut victimă individului și a fost violată, suspusă la perversiuni sexuale și apoi jefuită. Totul s-a întâmplat duminică, iar suspectul, Radu Fonea, recidivist, s-a folosit de un cuțit. Acesta s-a împrietenit cu fratele victimei la un bar și după ce au bătut împreună, au decis să continue petrecerea acasă la sora sa. Fonea s-a întors la locuința victimei și profitând că este singură a scos un cuțit și a obligat-o să-i satisfacă poftele.  La final i-a luat femeii cei 130 de lei pe care-i avea în casă și s-a făcut nevăzut. Victima violatorului a sesizat Poliția Petroșani iar în scurt timp oamenii legii l-au identificat pe autor. Ancheta este derulată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani. Dacă va fi prins, Fonea va fi cercetat pentru viol și tâlhărie calificată. Radu Fonea a stat în închisoare din anul 2007 până anul trecut tot pentru viol.

Polițiștii hunedoreni atrag atenția asupra faptului că violatorul este înarmat și poate reprezenta un pericol pentru oricine încearcă să-l oprească. Individul încă are asupra lui cuțitul folosit la violul urmat de tâlhărie. Din acest motiv, polițiștii spun că oamenii care îl văd sau au informații ar trebui să sune la 112 și să ceară sprijinul polițiștilor.

[slideshow_deploy id=’13835′]