Teribilistul care a ucis doi pietoni va fi dus la mandat

Individul n-a putut sta cuminte prea multă vreme și s-a urcat la volanul unei mașini, a tamponat câteva autoturisme parcate iar apoi a încercat să fugă de polițiști.

Polițiștii și procurorii din Petroșani cer instanței de judecată să emită un mandat de arestare pe numele șoferului care refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, ar fi condus fără permis, băut sau sub influența alcoolului și a avariat mai multe mașini. Individul este Măturar Codruț Norocel, un tânăr din Petroșani care a stat în pușcărie pentru că a ucis doi pietoni cu bolidul său.

”În data de 10.02.2018, în jurul orei 03.00, un tânăr de 27 de ani, din Petroșani, a condus un autoturism pe raza municipiului Petroşani şi a refuzat oprirea la semnalul regulamentar al poliţiştilor rutieri, fiind urmărit de echipajul rutier pe mai multe străzi din municipiul Petroşani şi blocat în parcarea unui bloc de pe strada Constantin Mille. Conducătorul a ieșit din autoturism și a fugit printre blocuri, însă poliţiştii l-au urmărit şi l-au prins și imobilizat în parcarea unui bloc de pe strada 1 Decembrie 1918. Poliţiştii au stabilit că respectivul (…) avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat”, spun reprezentanții IPJ Hunedoara.

[slideshow_deploy id=’36591′]