Apa Serv Valea Jiului, prezență de ținută la ”Expo Apa” 2018

La Palatul Parlamentului de la București a început astăzi Forumul Regional al Apei intitulat ”Dunăre – Europa de Est”, eveniment completat de cea de-a XX-a ediție a expoziției ”EXPO APA”, cea mai importantă manifestare de gen destinată exclusiv opeartorilor de servicii publice de alimentare cu apă potabilă și canalaizare din Romnia, precum și producătorilor de echipamente, instalații și servicii destnate acestui important sector de activitate.

La eveniment participă și o delegație a operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului, delegația Apa Serv fiind condusă de directorul general Costel Avram. Din delegația ASVJ mai fac parte Cristian Ionică – șef Departament Producție, Monica Tarcea – șef Departament Dezvoltare, Claudiu Zbora – șef Serviciu UIP ș.a.

Apa Serv Valea Jiului prezintă la EXPO APA 2018 un stand propriu de prezentare a principalelor servicii și a celor mai importante investiții realizate în managementul serviciului public de apă și apă uzată din regiunea Văii Jiului. ”Împreună cu colegii mei de la Apa Serv Valea Jiului, am participat astăzi la deschiderea celei de-a XX-a ediții a EXPO APA, cea mai importantă expoziție cu această tematică din România. Pentru noi este o mândrie că putem fi nu doar prezenți la o manifestare de acest fel care reunește cei mai importanți operatori de servicii de alimentare cu apă potabilă din țara noastră și o serie de prestigioase firme producătoare de echipamente și instalații în domeniu, ci mai ales faptul că activitatea noastră a fost și de această evidențiată în mod favorabil. Revenim acasă, după acest eveniment, cu mulțumirea faptului că Apa Serv Valea Jiului este considerată un model în activitatea de gestionare a serviciilor publice de alimentare cu apă și canalizare din țara noastră și le mulțumesc, în primul rând, salariaților noștri care au reușit să ridice ștacheta la un asemenea nivel”, a declarat Costel Avram.

Cele două evenimente organizate astăzi la București pe tema apei au fost prezentate sub egida Asociației Române a Apei, asociație care reunește toți operatorii de apă din România. Alături de președintele ARA, Felix Stroe (fost ministru al Transporturilor), la deschiderea ”Expo Apa 2018” a participat și Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene.

Tot cu acest prilej a fost lansat și primul număr al publicației ”APA PRESS”, editată de Asociația Română a Apei – Comitetul Teritorial Olt-Jiu în parteneriat cu Exclusiv Media Group. Apariția acestei publicații, destinată unei informări corecte și competente asupra noutăților din activitatea operatorilor de servicii publice de alimentare cu apă potabilă din România, a fost bine primită de principalii ”actori” de pe piața acestui important serviciu de utilitate publică din România. ”Am speranța că în paginile acestui ziar veți găsi suficiente informații privind activitatea operatorilor din bazinele Olt și Jiu, despre așteptările fiecăruia dintre noi”, a spus Vasile Maier, președintele Comitetului Bazinal Olt-Jiu al ARA.

Ediția a XX-a a Expo Apa se desfășoară în perioada 14-16 mai 2018.

 

[slideshow_deploy id=’27028′]