Oamenii Apa Serv, primiți de ministrul Natalia Intotero la Ministerul Românilor de Pretudindeni

Cu puțin timp înainte de a pleca la Bruxelles, acolo unde va avea loc mâine prima etapă a unui proiect prin care Ministerul Românilor de Pretutindeni apreciază și premiază activitatea unor români de nota zece în anul Centenarului, ministrul Natalia Elena Intotero a găsit răgazul necesar de a-i primi, în biroul său din strada Zambaccian nr. 7 pe membrii delegației Apa Serv Valea Jiului, care se află în aceste zile la București, unde participă la evenimentul expozițional național Expo Apa 2017.

„Astăzi am avut onoarea și bucuria de a ne întâlni la sediul Ministerului Românilor de Pretutindeni cu doamna ministru Natalia Elena Intotero. Îi mulțumesc în numele meu și al întregii delegații pentru primirea călduroasă și pentru cuvintele de apreciere de care am avut parte, noi și Apa Serv deopotrivă, din partea domniei-sale”, a declarat Costel Avram, directorul general al Apa Serv.

La rândul său, ministrul Românilor de Pretutindeni le-a mulțumit oaspeților săi din Valea Jiului pentru această vizită, apreciind că ”de fiecare dată este o bucurie pentru mine să mă întâlnesc și să dialoghez cu oameni din județul Hunedoara, un loc pe care nu uit nici o clipă că-l reprezint și mă străduiesc să fac acest lucru cât mai bine cu putință. Le-am vorbit doamnelor și domnilor de la Apa Serv despre noul nostru proiect, prin care vrem să atragem atenția că avem români valoroși peste tot în lume, vrem să-i aducem în atenția celorlalți pentru că societatea românească are nevoie de modele de succes, de modele de români care, prin muncă, educație și valoare au reușit și reușesc în viață și în profesie. I-am asigurat și pe cei de la Apa Serv că, în activitatea lor, sunt și ei modele demne de urmat și i-am felicitat pentru succesul lor personal și de echipă”, a declarat ministrul Natalia Intotero.

[slideshow_deploy id=’43281′]