Oprit cu focuri de armă

Un bărbat de 37 de ani, din municipiul Vulcan, a fost oprit de polițiști numai după ce aceștia din urmă au tras cu arma din dotare. Individul este cercetat penal și riscă închisoarea dacă va fi găsit vinovat.

Oamenii legii au efectuat o acțiune de control în zona Obârşia Lotrului-Transalpina, pe zona de graniță a județelor Hunedoara și Vâlcea. Oamenii legii au văzut cum şoferul unui autovehicul a tras brusc spre dreapta şi a ieşit de pe drumul național, ca mai apoi să iasă din maşină şi să fugă în pădure.

„S-a procedat la urmărirea persoanei în cauză, prin alergare, pe un teren accidentat pe o distanţă de circa 300 metri, timp în care s-au efectuat multiple somaţii legale, fiind executat şi un foc de armă în plan vertical, fapt pentru care persoana urmărită s-a oprit din alergare, fiind ulterior imobilizată. Este vorba de un bărbat de 37 de ani, din oraşul Vulcan, judeţul Hunedoara, despre care s-a stabilit că nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, precizează polițiștii din Voineasa. Vulcăneanul s-a alea cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

[slideshow_deploy id=’20328′]